Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Deze Friese Kapper Maakt Ministers Prinsjesdag Ready

Deze Friese kapper maakt ministers Prinsjesdag-ready

De Friese kapper Wiebe van der Veen is een graag geziene gast bij de Haagse ministers. Al jarenlang verzorgt hij de kapsels van politici als Mark Rutte, Sigrid Kaag en Diederik Samsom.

Als kapper heb je natuurlijk een bepaalde invloed als je met die mensen praat. Dan hoor je veel. Ik ben een soort wandelende krant, zegt Van der Veen met een lach.

Op Prinsjesdag, de jaarlijkse opening van het parlementaire jaar, verzorgt Van der Veen de kapsels van de ministers in de Ridderzaal. Hij weet precies hoe belangrijk een goed kapsel is voor een politicus. Een goed kapsel geeft zelfvertrouwen en dat straal je dan ook uit.

Hier zijn enkele tips van Van der Veen voor een perfect politiek kapsel:


Van der Veen is trots op zijn werk. Hij vindt het een eer om de ministers te mogen knippen. Hij heeft veel respect voor hun werk en hij wil er alles aan doen om ze er op hun best uit te laten zien.

Op Prinsjesdag is Van der Veen al vroeg in de ochtend in de Ridderzaal. Hij knipt de ministers en praat met ze over de laatste nieuwtjes. Hij geniet van zijn werk en hij vindt het een voorrecht om een rol te mogen spelen in de Nederlandse politiek.


Komentar